Voetbal4u.com

Eredivisie AJAX DUIDELIJK: ‘We verkopen hem niet’

Marc Overmars is de komende transferperiode druk bezig met inkomende transfers maar er zal ook genoeg vraag naar zijn eigen spelers zijn.

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt domineren de headlines al maanden. Er zijn echter ook andere Ajacieden die regelmatig worden gelinkt aan een transfer, waaronder de Argentijnse linksback Nicolás Tagliafico. Hij werd deze week opnieuw gelinkt aan Atlético Madrid, Arsenal, Newcastle United, Napoli en AS Roma.

De Romeinse interesse deed LaRoma24 besluiten om contact op te nemen met Overmars omtrent een mogelijke transfer in januari. Zijn reactie is duidelijk: “Nee, we zijn niet bereid om Tagliafico te verkopen.” Niet eerder dan in de zomer is dat eventueel bespreekbaar zoals eerder aangegeven.

Tagliafico is gelinkt aan een vraagprijs van circa 20 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.