Voetbal4u.com

Eredivisie JACKPOT! ‘Ajax vraagt de hoofdprijs voor Donny van de Beek’

Clubs die Donny van de Beek willen overnemen van Ajax zullen flink moeten betalen. Tottenham Hotspur is een van de clubs die interesse hebben in de middenvelder.

De Ajacied is niet echt een van de meest prominente gezichten van zijn club, want wat dat betreft wordt hij overvleugeld door onder meer Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Dusan Tadic. Toch vertegenwoordigt de international van het Nederlands elftal behoorlijk veel transferwaarde. Volgens de website Transfermarket.de is Van de Beek 20 miljoen euro waard, maar de Engelse media weten dat directeur spelerszaken Marc Overmars minstens het dubbele van die geldsom verlangt.

Gisteren schreef Sky Sports al dat Tottenham Hotspur alleszins concreet is voor de handtekening van de Ajacied, maar het is de vraag of de Londenaren ook daadwerkelijk willen voldoen aan de vraagprijs van Ajax. Iemand als Davy Klaassen vertrok van de Johan Cruijff ArenA naar Everton voor 27 miljoen euro, maar mislukte vervolgens compleet op Goodison Park.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.