Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars slaat met vuist op tafel in onderhandelingen met Barcelona’

Frenkie de Jong heeft met FC Barcelona een akkoord bereikt voor voor een contract van vijf seizoenen. Nu moeten alleen nog wel de clubs eruit zien te komen.

Volgens de Spaanse media heeft directeur spelerszaken Marc Overmars namelijk met zijn vuist op tafel geslagen in de onderhandelingen. Barça is niet bereid om aan de vraagprijs van de Amsterdammers te voldoen (van naar verluidt 75 miljoen euro), maar de voormalige buitenspeler heeft laten weten dat er dan gewoonweg geen deal komt. Aan interesse voor de spelmaker van de Eredivisie-topclub immers geen gebrek, want ook Paris Saint-Germain en Manchester City willen hem dolgraag hebben.

De regerend landskampioen van LaLiga heeft de grootst mogelijke moeite met het huidige transferklimaat. De verwachting is daarom ook dat Matthijs de Ligt niet naar Catalonië zal vertrekken. De verdediger kost eenzelfde soort bedrag als zijn maatje en de penningmeester van Barça kan dit gewoonweg niet betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.