Voetbal4u.com

Eredivisie Voormalig Feyenoorder tekent bij zijn vijftiende club in het betaalde voetbal

Colin Kazim-Richards heeft weer een nieuwe club gevonden. Hij gaat aan de slag bij het Mexicaanse Tiburones Rojos Veracruz.

Van augustus 2014 tot en met februari 2016 speelde Kazim-Richards voor Feyenoord. De verhoudingen tussen de Britse Turk en de Rotterdammers werden steeds slechter en dus week hij uit naar Celtic. Via Brazilië (Coritiba en Corinthians) kwam hij afgelopen zomer in Mexico terecht bij Lobos. Nu heeft Kazim-Richards dus een contract getekend bij laagvlieger Veracruz.

“Ik ben heel blij hier te zijn. Ik had ook andere opties, maar ik heb met de voorzitter en de trainer gesproken en het was een makkelijke beslissing”, reageert de aanvaller op de clubsite. “Ik ben altijd ready. Ik ben niet de jongste, maar ik heb wel ervaring. Ik heb wedstrijden nodig om weer helemaal fit te worden, maar ik vraag ik geef altijd honderd procent”, aldus Kazim-Richards.
Laat een reactie achter

Your email address will not be published.