Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona brengt officieel bod uit op Frenkie de Jong’

FC Barcelona heeft een officieel bod neergelegd bij Ajax voor Frenkie de Jong. De international van het Nederlands elftal zou zelf al een akkoord bereikt hebben met Barça over een vijfjarig contract ter waarde van 7 miljoen euro per seizoen, maar de clubs moeten er nog uitkomen. Volgens Don Balón heeft de regerend landskampioen van LaLiga een bod neergelegd bij directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers van 60 miljoen euro.

Het is zeer de vraag of dit wel geaccepteerd gaat worden, want we weten dat de vraagprijs van de Eredivisie-topclub 75 miljoen euro bedraagt. Barcelona lijkt echter niet van plan om dit megabedrag zomaar eventjes op tafel te leggen, waar clubs als Paris Saint-Germain en Manchester City wel bereid zijn om aan de eisen van Ajax te voldoen. De Jong heeft zelf echter ook wel een flinke vinger in de pap en lijkt wel wat te voelen voor een dienstverband in het Camp Nou-stadion.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.