Voetbal4u.com

Eredivisie Sam Larsson: ‘Moet ik dat allemaal serieus nemen?’

Sinds de komst van Sam Larsson naar de Kuip is het nog geen bijster succes geweest. De laatste weken komt hij wel meer los en begint te scoren. Zelf heeft de aanvaller echter niet echt een boodschap aan alle kritiek die hij krijgt.

In een interview met Voetbal International zegt hij: “Luister, ik ben mijn grootste criticaster, ik weet zelf heel goed wanneer ik goed of slecht speel. En als ik heel eerlijk naar mezelf kijk, heb ik vaker wel een acceptabel niveau gehaald dan niet. Ik weet dat ik veel kritiek heb gekregen, maar als ik van mezelf weet dat ik er alles aan heb gedaan, mijn taken heb uitgevoerd en iedereen intern bij de club tevreden is, wat zou ik me dan druk maken om wat andere mensen ervan vinden?”

Larsson gaat verder met zijn klaagzang: “In de wereld waarin wij als voetballers moeten leven, heb je te maken met het feit dat vrijwel iedereen tegenwoordig op tv is om zijn mening te geven. Oud-spelers met doorsneecarrières zitten daar dan op hun gemak de spelers van nu te analyseren. Moet ik dat dan serieus nemen? Moet ik me druk maken om wat iemand die vroeger bij een club in het rechterrijtje speelde van mij vindt?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.