Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV werkt alleen mee bij waanzinnig bod op sterkhouder’

PSV is deze transferperiode niet van plan om Hirving Lozano van de hand te doen. Alleen bij een waanzinnig bod zal erover nagedacht worden. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant bericht op donderdagmorgen: “PSV heeft deze winter als uitgangspunt dat geen enkele bepalende speler vertrekt. De club is in de gelegenheid om ‘nee’ te zeggen, zoals directie en trainer Van Bommel dat verwoorden. Dat gebeurt natuurlijk niet als het tot krankzinnige biedingen zou komen. Indien een club vele miljoenen boven de marktwaarde van een PSV’er zou bieden, is het standpunt niet in beton gegoten. Bij een bod van pakweg 40 miljoen euro voor bijvoorbeeld Hirving Lozano zal de directie dus geen transfer overwegen. Wordt het vele miljoenen meer, dan is er misschien een kleine kans.”

Men gaat verder: “Mocht er iets interessants voor Lundqvist en bijvoorbeeld Bart Ramselaar komen, dan is dat voor de club wel bespreekbaar, omdat zij op dit moment geen rol van betekenis spelen. Daarbij moet worden aangetekend dat Ramselaar niet zomaar weg kan, aangezien hij in de zomer van 2016 voor ruim 4 miljoen euro is aangekocht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *