Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Onderhandelingen over waanzinnige Ajax-deal’

Deze winter hoopt Ajax haar gehele selectie in stand te houden maar in de zomer wordt er een leegloop verwacht. Verschillende grootmachten hopen nu alvast deals te sluiten met het oog op de toekomst.

Het medium RMC Sport weet dat er gisteren een aantal zwaargewichten gespot zijn in Amsterdam. De beide Paris Saint-Germain-directeurs Maxwell (die in het verleden voor Ajax uitkwam) en Antero Henrique zouden in onze hoofdstad onderhandeld hebben met Marc Overmars over een transfer van Frenkie de Jong naar het Parc des Princes. De regerend landskampioen van de Ligue 1 heeft meer dan 70 miljoen euro over voor de spelmaker, waardoor men op poleposition ligt voor zijn handtekening.

Ook de toekomst van centrumverdediger Matthijs de Ligt zou besproken zijn, waarbij zaakwaarnemer Mino Raiola aanschoof. Paris Saint-Germain wil beide Ajacieden hebben, waarbij De Jong iets meer prioriteit heeft, omdat de Parijzenaars reeds beschikken over Presnel Kimpembe, Thiago Silva, Marquinhos en Thilo Kehrer. Toch lijkt de grootmacht bereid om ongeveer 150 miljoen euro neer te tellen voor de jonge internationals van het Nederlands elftal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.