Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-sterkhouder vliegt door privéomstandigheden later naar Qatar

PSV-sterkhouder Hirving Lozano zal op een later tijdstip naar het trainingskamp in Qatar gaan vliegen vanwege prive-omstandigheden.

De koploper in de Eredivisie laat op de eigen website weten dat een langer verblijf van Lozano in Mexico geoorloofd is door omstandigheden. In Qatar bereidt de ploeg van Mark van Bommel is voor op de tweede seizoenshelft.

29 spelers gaan mee naar Doha, onder wie de talenten Mohammed Ihattaren, Yorbe Vertessen en Zakaria Aboukhlal. Trent Sainsbury, Maximiliano Romero en Aziz Behich zijn er vanwege interlandverplichtingen niet bij. Ook Ramon Pascal Lundqvist reist niet mee naar Qatar. De middenvelder heeft weinig perspectief en gaat daarom met Jong PSV mee op trainingskamp. Michal Sadílek, Joël Piroe, Jordan Teze en Matthias Verreth krijgen van Van Bommel wel een kans om zich te laten zien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.