Voetbal4u.com

Eredivisie ‘DJ’ Joel Veltman: “Alleen bij PSV bleef het stil in de kleedkamer”

Na een zware blessure is Joel Veltman weer terug in de selectie bij Ajax. Hij was voorheen belangrijk als aanvoerder maar binnen de ploeg vertolkte hij nog een rol.

“Ik heb het stokje van Siem de Jong overgenomen toen hij voor de eerste keer naar het buitenland ging. Er was sinds zijn vertrek geen muziek, dus dacht ik: dan doe ik het wel”, vertelt Veltman aan De Telegraaf. “Daley Blind is me tijdelijk opgevolgd. En ik heb geen klachten ontvangen, dus volgens mij heeft hij het prima gedaan.”

“Als ik op wedstrijddagen weer definitief terug ben bij het eerste, denk ik dat ik Daley lekker zijn gang laat gaan”, aldus Veltman, die beaamt dat nederlagen een negatieve invloed hebben. “Dan is er een grafstemming. Maar gelukkig was er dit seizoen veel reden om muziek te draaien. Alleen bij PSV bleef het stil in de kleedkamer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.