Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zomertransfers bij Feyenoord: één in- en uitgaande transfer’

Feyenoord moet de komende maanden nog flink aan de bak om het seizoen nog wat glans te geven. Ondertussen moeten er ook knopen worden doorgehakt met het oog op volgend seizoen.

Voetbal International verwacht sowieso dat Tonny Vilhena na dit seizoen vertrekt. “Hij was al een aantal keer dicht bij een transfer, maar het moet raar lopen als de middenvelder niet bezig is aan zijn laatste jaar bij Feyenoord. Ook voor zijn eigen ontwikkeling moet hij weg”, zo schrijft het medium.

Daarentegen lijkt Feyenoord Southampton-huurling Jordy Clasie te behouden. “De laatste weken begon hij steeds beter te spelen, maar nog steeds is hij niet op zijn tijd. Wel op weg ernaar toe. Feyenoord moet na de winter beslissen of het Clasie definitief overneemt van Southampton. De kans daarop is groot”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.