Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-doelwit ongeduldig: laat me nou gaan’

Zelf zou hij dolgraag de overstap maken naar Ajax maar tot een akkoord kwam het nog niet. Het gaat over de Mexicaan Diego Lainez.

De Amsterdammers willen in principe voldoen aan de vraagprijs van Club América van ongeveer 11 miljoen euro en ook de vleugelspits in kwestie ziet zichzelf wel in de Johan Cruijff ArenA voetballen. Het lijkt een simpel optelsommetje om de transfer definitief in gereedheid te brengen, maar in Mexico lijkt er altijd wel iemand te zijn die opeens met aanvullende eisen op de proppen komt. Hetzij met betrekking tot een doorverkooppercentage, hetzij met de vraag: kan hij echt niet een half jaartje bij ons blijven voetballen?

Het is nog altijd de verwachting dat de betrokken partijen er wel uit zullen komen, maar volgens de Mexicaanse media hoopt Lainez dat men wel een beetje opschiet. Hij wil zich graag bij de selectie van Ajax voegen, die op trainingskamp is in de Verenigde Staten. Of dat gaat lukken is een tweede, want eerst dient de aanvaller onder meer een werkvergunning te krijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.