Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING:’PSV-sterkhouder accepteert contractvoorstel van topclub’

Aankomende zomer zal Hirving Lozano waarschijnlijk een transfer gaan maken. Het Italiaanse Napoli is een goede kandidaat om hem over te nemen van de Eindhovenaren.

Volgens het medium Tutto Napoli heeft Raiola namelijk al een contractvoorstel geaccepteerd namens de international van Mexico. De aanvaller heeft klaarblijkelijk wel oren naar een transfer naar het San Paolo-stadion, maar het is de grote vraag of de clubs er wel uit gaan komen. Voor PSV zou een bod van 40 miljoen euro namelijk niet eens genoeg zijn, waar de Italianen maar tot 35 miljoen euro willen gaan.

Eerder konden we al lezen dat Napoli zijn overbodige vleugelspits Amin Younes in de deal zou willen betrekken. De Duitse vleugelspits kwam eerder in zijn carrière al uit in de Johan Cruijff ArenA voor Ajax en kan dus terugkeren naar de top van de Eredivisie. In de Serie A komt de oud-Ajacied helemaal nooit in actie en zijn aanwezigheid wordt ook niet op prijs gesteld door oefenmeester Carlo Ancelotti.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.