Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben zorgt voor verrassing met transferwens naar verrassende competitie’

Arjen Robben is bezig aan zijn laatste seizoen als speler van Bayern Munchen. Waar zijn toekomst ligt is nog niet bekend maar volgens het medium FCInterNews.it zou zijn management een baletje hebben opgegooit bij Inter Milan. 

De zaakwaarnemer van Robben zou gevraagd hebben of de Nerazzurri bereid zijn om de voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal een gepeperd contract aan te bieden. Het is niet bekend hoe de directie van de huidige nummer drie van de Italiaanse Serie A daarop gereageerd heeft.

Het is wel duidelijk dat Robben alle opties overhoudt. In het recente verleden liet hij nog over een mogelijke transfer naar de Eredivisie weten: “Ik kan alleen maar verliezen. Als je goed speelt, is het normaal en als het minder gaat, kan ik het niet meer. Daar moet ik me dan op instellen. Ik heb geen haast, maar zal ook niet tot het laatst wachten.” Ook de Amerikaanse Major League Soccer lijkt een goede optie te zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.