Voetbal4u.com

Eredivisie Jeroen Zoet over mogelijk vertrek: ‘Geen Paris Saint-Germain’

De laatste seizoenen is er best interesse in PSV-doelman Jeroen Zoet. Hij koos ervoor om in Eindhoven te blijven en verlengde zijn contract zelfs.

In een interview met het Algemeen Dagblad zegt de goalie: “Afgelopen zomer heb ik bewust gekozen voor een contractverlenging bij PSV. Ik heb me ermee verzoend dat een club als Paris Saint-Germain niet meer komt. Die gaan mij niet als eerste doelman halen. Ook denk ik niet dat ik gelukkig word van tweede keeper zijn in het buitenland. Bij PSV speel ik elke week, maak ik titels en de Champions League mee en voel ik volop waardering. Dat is ook veel waard.”

De keeper denkt terug aan zijn eerste gesprekken met oefenmeester Mark van Bommel. “Mark vertelde over zijn plannen, hoe hij PSV wilde laten spelen. Eerlijk gezegd dacht ik toen: nou… Mark heeft zelf altijd op heel hoog niveau gevoetbald. Op heel hoog niveau nagedacht over het spel. Maar de jonge groep die wij hebben moest al die ideeën wel kunnen vertalen. Daarom dacht ik: hoe zal dat gaan?” Zoet stelt dat PSV stappen heeft gezet: “Ik vind dat je al veel terugziet van wat we willen. Het opbouwen van achteruit, de details in het drukzetten. En als we 1-0 of 2-0 voorkomen, gaan we meteen door voor 3-0 en 4-0. Dat was voorheen minder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.