Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel gebruikt trainingskamp voor transferslag’

PSV-trainer Mark van Bommel heeft met zijn trainingskamp in Qatar een dubbele slag geslagen. En daarmee wordt bedoeld dat ze niet alleen profiteren van de uitstekende faciliteiten in het oliestaatje.

Van Bommel koos met PSV voor Qatar vanwege zijn goede ervaringen met Bayern München. De Duitse topclub gaat nog steeds op trainingskamp en dat bood Van Bommel de mogelijkheid om een potentiële transfer tot stand te brengen. BILD schrijft dat de trainer zondag enkele minuten sprak met Arjen Robben.

De Groninger neemt komende zomer na tien jaar afscheid van Bayern en is inmiddels gepolst voor een hereniging bij PSV. Robben sluit deze optie niet uit. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Van Bommel hem probeert te verleiden tot een daadwerkelijke ‘ja’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.