Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER: ‘Ajax heeft vervanger van Hakim Ziyech al gevonden’

Ajax heeft de vervanger van Hakim Ziyech al in het vizier. De verwachting is dat de Marokkaan deze zomer zal gaan vertrekken uit Amsterdam.

Het wordt voor directeur spelerszaken Marc Overmars een helse klus om de multifunctionele technicus te vervangen, maar volgens de Deense media heeft hij al een opvolger gevonden. Robert Skov staat namelijk in de belangstelling van de nummer twee van de Eredivisie, zo wist ook Voetbal International eerder al te melden. Het voordeel van de 22-jarige speler van FC Kopenhagen boven iemand als Ritsu Doan is dat hij al heeft geroken aan Europees voetbal. Bovendien hebben we het over de huidige topscorer van de Superligæn (18 doelpunten in 20 duels).

VI typeerde hem in een eerder stadium: “Afstandsschot, dribbel, snel, vrijetrappenspecialist. Skov is een linkspoot die vanaf de rechterkant speelt. De tegenstanders van FC Kopenhagen proberen zo min mogelijk overtredingen te maken rond het zestienmetergebied. De schoten van Skov zijn behalve hard ook zeer precies. Vijf van zijn achttien treffers in de Superligæn betroffen vrije trappen, in totaal scoorde hij tien keer van buiten het zestienmetergebied. Skov is geen typische buitenspeler, maar meer een aanvallende middenvelder met een enorm hoog rendement. Hij schiet vaak van grote afstand op doel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.