Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andrés Guardado probeert Ajax pijn te doen op transfermarkt’

Dat Ajax bezig is met het binnenhalen van Diego Lainez is al langer bekend maar nu heeft een Spaanse club Andres Guardado ingezet om hem naar Spanje te halen.

Het is algemeen bekend dat directeur spelerszaken Marc Overmars actief bezig is met de 18-jarige vleugelspits van Club América en volgens de Mexicaanse pers heeft de Eredivisie-topclub zelfs al een bod van 15 miljoen euro neergelegd bij de regerend landskampioen van de Liga MX. Er ligt echter nog steeds geen definitief akkoord op tafel en dat betekent dat Betis ook nog kans maakt op de handtekening van Lainez, die al wel gezegd heeft dat hij zichzelf bij Ajax ziet voetballen.

Guardado geniet ontzettend veel aanzien in Midden-Amerika en als hij iets zegt, dan wordt er geluisterd. Het lijkt echter niet waarschijnlijk dat Betis ook daadwerkelijk bereid is om 15 miljoen euro neer te tellen voor een speler, al betaalde de club wel eens meer. Dat was echter in het seizoen 1998-1999 toen vleugelspits Denílson naar Andalusië kwam, omgerekend voor ongeveer 31,5 miljoen euro. Laat een reactie achter

Your email address will not be published.