Voetbal4u.com

Eredivisie BLIKSEMTRANSFER: ‘Spaanse club wil hoofdprijs betalen voor Maximilian Wöber’

Bij Ajax is hij niet een vaste basisspeler maar toch mag hij zich in de nadrukkelijke belangstelling heugen van een ploeg uit de Primera Division. Volgens Marca heeft subtopper Sevilla CF namelijk interesse in Wöber, die er de defensie van een extra optie zou moeten gaan voorzien. De Oostenrijker (20) zou in beeld zijn gekomen nadat duidelijk werd dat Manchester United-speler Eric Bailly te duur is.

Het genoemde medium claimt te weten dat Wöber voor zo’n 10 à 12 miljoen euro op te pikken is bij Ajax, dat deze week met Lisandro Magallán nog een nieuwe verdediger aan zag sluiten. In 2017 kwam hij nog voor 7,5 miljoen euro over van Rapid Wien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.