Voetbal4u.com

Eredivisie DRUK NEEMT TOE! ‘Gio op de wip bij Feyenoord, opvolger staat al klaar’

De laatste maanden neemt de druk op Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst steeds verder toe. Het spel lijkt zich namelijk niet/nauwelijks te verbeteren, en het gat met concurrenten Ajax en PSV is enorm. Ook de directie zou zich afvragen of er nog ‘voldoende perspectief’ is onder Gio, schrijft het NRC. “Daar bestaan twijfels over in de top. In de raad van commissarissen, met vijf leden, zitten twee afgevaardigden van de Vrienden van Feyenoord (de grote minderheidsaandeelhouder) die naar verluidt zeer kritisch zijn over een mogelijke contractverlenging.”

Van Bronckhorst zelf zou ook twijfelen, omdat hij weinig potentie omhoog ziet. “Een betrokkene zegt dat het Van Bronckhorst steekt dat hij niet de waardering krijgt voor de successen in de afgelopen jaren en dat de discussie over zijn positie de overhand heeft.”

Weekblad Voetbal International schrijft erover: “Ondanks al die successen, lijkt Giovanni van Bronckhorst bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, hoewel hij wel vaker verraste en ontsnapte. Niettemin loopt in de coulissen van De Kuip Dirk Kuyt zich al heel voorzichtig warm.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.