Voetbal4u.com

JACKPOT! ‘Ajax verkoopt Maxi Wober voor miljoenenbedrag’

Het ziet ernaar uit dat Ajax verdediger Maxi Wober gaat verkopen. Volgens Voetbal International is hij dichtbij een overgang naar het Spaanse Sevilla.

Volgens het weekblad zijn beide clubs het eens geworden over de transfersom. Marc Overmars en Edwin van der Sar spraken meerdere malen de wens uit om de selectie in de winter bij elkaar te houden, maar lijken daarin niet te slagen. Zo kunnen ze nog een mooie transfersom vangen voor Wöber, die normaal gesproken niet in de basis staat. Mede door de komst van Lisandro Magallán werd het perspectief van de 20-jarige verdediger er niet beter op.

Wöber is op dit moment met Ajax op trainingskamp in Florida. In anderhalf jaar Ajax speelde Wöber dertig wedstrijden in de Eredivisie. De verdediger kwam voor 7,5 miljoen euro over van Rapid Wien. “Hij wil graag wekelijks aan spelen toekomen en goed perspectief hebben”, liet zaakwaarnemer Revien Kanhai woensdag weten aan VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *