Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars zet Ajacied per direct op de transferlijst’

Marc Overmars, de technisch directeur van Ajax heeft aanvaller Mateo Cassiera op de transferlijst gezet.

De Telegraaf schrijft over de Colombiaanse spits: “In de operatie-grote schoonmaak is er ook aandacht voor Mateo Cassierra. Na Luis Orejuela (Cruzeiro) mag de spits ook weg. Het liefst verkoopt Ajax de 21-jarige Cassierra, die in juni 2016 voor 5,5 miljoen euro werd overgenomen van Deportivo Cali. Lukt het Overmars niet de Colombiaan definitief te slijten, dan is aan het einde van de transferwindow een verhuur ook bespreekbaar. Afgelopen half jaar liep de verhuur aan FC Groningen voor beide partijen uit op een teleurstelling.”

Het wordt voor Ajax wel heel erg lastig om het hierboven genoemde aankoopbedrag terug te verdienen. Daarom lijkt een verhuurperiode het meest voor de hand te liggen, waarbij de technische leiding hoopt dat Cassierra zich eindelijk gaat laten zien. In het Hitachi Capital Mobility Stadion van Groningen lukte dat laatste zeker niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.