Voetbal4u.com

Eredivisie Robin van Persie wil geen afscheidswedstrijd: ‘Vind ik een beetje geforceerd’

Robin van Persie ziet er weinig in dat er een afscheidswedstrijd voor hem zal worden geregeld na zijn voetbalcarriere.

In een interview met De Telegraaf vertelt de aanvaller van Feyenoord: “Als ik heel eerlijk mag zijn, vind ik het met die afscheidsrondes en afscheidswedstrijden een beetje geforceerd. Ik heb al zoveel aandacht gehad en daarvoor ben ik heel dankbaar. Iedereen is overal getuige van geweest, de mooie momenten en de mindere. Dat is voor mij genoeg.”

Van Persie gaat verder met zijn verhaal: “Ik had nooit durven dromen dat ik 102 interlands zou spelen en vijftig keer voor Oranje zou scoren. Als je het dan hebt over een afscheidsduel of een ere-iets, dan is mijn carrière in zijn totaliteit dat voor mij al. Ik heb zelf niet de behoefte om een afscheidswedstrijd te hebben. Daar sta ik nuchter in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.