Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘David Neres dreigt alsnog te vertrekken bij Ajax’

Nu de transfer van Diego Lainez naar Ajax is mislukt beloofd dit ook consequenties te hebben voor David Neres. Hij mocht weg wanneer de Mexicaan werd aangetrokken maar nu liggen de kaarten anders.

“We willen de kern van de groep bij elkaar houden, ook omdat ze heel erg goed met elkaar omgaan”, vertelt Ten Hag aan VTBL. “Neres is zeker onderdeel van die kern. Hij is een belangrijke speler voor ons en we hebben hem nodig. Hij mag niet weg. Soms komen er echter processen op gang die niet te stoppen zijn. Wij zullen voor hem vechten, hij moet hier blijven.”

Voor Neres is Chinese interesse. Guangzhou Evergrande zou maar liefst 43 miljoen euro willen betalen om de Braziliaanse aanvaller binnen te halen, maar Ajax wilde eigenlijk alleen meewerken bij de komst van Lainez. Dat is dus niet gelukt…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.