Voetbal4u.com

Eredivisie Martin van Geel deelt sneer uit aan aartsrivaal Ajax

Martin van Geel de technisch directeur van Feyenoord heeft een sneer uitgedeeld aan aartsrivaal Ajax. Waar de Rotterdammers de afgelopen seizoen een keer landskampioen werden, twee bekers wonnen en twee supercups bleef de prijzenkast in Amsterdam leeg.

Van Geel stelt dat Feyenoord nog steeds kan concurreren met Ajax en PSV. “Ik geloof dat, ja. Het is niet alleen geld dat beslist, want volgens mij heeft Ajax met veruit de dikste portemonnee van Nederland geen enkele prijs gehaald de afgelopen vier jaar”, vertelt de directeur aan RTV Rijnmond.

“Het is gelukkig voetbal. Het wordt op het veld beslist. Daar haal je uit wat erin zit. Dat doen we ieder jaar bij Feyenoord. Althans, dat proberen we”, aldus Van Geel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.