Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars moet keiharde transferklap uitdelen aan PSV of Feyenoord voor vervanger van David Neres’

Ajax heeft een harde klap gekregen op de transfermarkt. Ze zagen hun beoogde doelwit Diego Lainez lastminute kiezen voor Betis Sevilla. Ook ziet het ernaar uit dat David Neres naar China zal gaan vertrekken. Een probleem dus voor de Amsterdammers. In dat geval zal er een vervanger moeten komen.

Er gaan opvallend veel stemmen op om daarbij te mikken op de smaakmakers van PSV en Feyenoord. Op het sociale medium Twitter zijn er verschillende supporters die voorstellen om iemand als Hirving Lozano, Steven Bergwijn of Steven Berghuis op de kop te tikken. Financieel gezien is dit best een mogelijkheid voor directeur spelerszaken Marc Overmars, al zal de desbetreffende Eredivisie-topclub natuurlijk wel heel erg hoog in de boom gaan zitten.

De technische man van Ajax liet eerder al eens weten: “Ik hoop dat we kunnen beschikken over zoveel power, geld en het team, dat we de beste spelers van Nederland kunnen gaan kopen. Ik weet niet of dat nu al kan. Het gaat niet alleen om geld, spelers willen ook in een andere competitie spelen. Ze willen allemaal naar de Premier League of Spanje… Dat weegt zwaarder dan geld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.