Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFERFOUT! Feyenoorder véél minder waard

Een jaar geleden wilde Newcastle United maar liefst 17 miljoen euro betalen voor Feyenoorder Nicolai Jorgensen. Tot een akkoord kwam het niet.

Martin van Geel, de technisch directeur van de Rotterdammers vroeg 25 miljoen euro voor de international, maar dat ging de Premier League-club te ver, waardoor de deal afketste. We schrijven nu één seizoen later, maar Feyenoord gaat natuurlijk nooit meer 17 miljoen euro vangen voor Jörgensen.

Martijn Krabbendam van Voetbal International zegt: “Zeventien miljoen gaan ze nooit meer krijgen voor Jørgensen. Op dit moment is er geen concrete interesse in hem, hij heeft dit seizoen te weinig gespeeld om op te kunnen vallen.” Komt er een goed bod binnen, dan wil men in Rotterdam-Zuid best praten. “Met Feyenoord valt altijd te praten over een transfer. Financieel gezien hoeven ze niet te verkopen, maar Jörgensen wordt per seizoen natuurlijk minder waard. Er gaat een jaar van zijn contract af en hij wordt een jaartje ouder.”

Zelf concludeert het blad ook: “Op zijn hoogtepunt vond Newcastle hem zeventien miljoen waard, maar nu Jörgensen een stuk minder goed presteert zal zo’n bod niet snel nog een keer langskomen in De Kuip. Het is überhaupt de vraag wat voor een club interesse zal tonen in de spits. Is dat ondanks de minder goede statistieken van Jörgensen een club uit een van de vijf grootste competities in Europa, zal Feyenoord toch nog een transfersom van minimaal tien miljoen euro kunnen ontvangen.”
Laat een reactie achter

Your email address will not be published.