Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek kan geweldige transfer maken dóór De Jong’

Het ziet ernaar uit dat het Franse PSG toch achter het net gaan vissen met de transfer van Frenkie de Jong. Hij lijkt naar FC Barcelona te gaan.

Het dagblad Sport schrijft namelijk dat technisch directeur Antero Henrique van de regerend landskampioen van de Ligue 1 druk aan het informeren is naar andere spelmakers. Paris Saint-Germain zou namelijk ook wel weten dat de toekomst van De Jong in het Camp Nou-stadion bij FC Barcelona ligt, aangezien er een deal op tafel ligt tussen de Catalanen en Ajax én omdat de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez bereid is gevonden om te voldoen aan de vraagprijs van directeur spelerszaken Marc Overmars.

Hoe je het ook wendt of keert, Adrien Rabiot laat het Parc des Princes achter zich waardoor PSG toch echt een nieuwe middenvelder aan zal moeten trekken. Daarom zou de grootmacht nu oren hebben naar een samenwerking met Allan van Napoli, maar Donny van de Beek van Ajax zou op poleposition liggen om teamgenoot te worden van Neymar en Kylian Mbappé. Zo leidt de afzegging van De Jong misschien wel tot een megatransfer van zijn ploeggenoot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.