Voetbal4u.com

Eredivisie Diego Lainez: “Hierdoor koos ik voor Betis”

Een flinke domper voor Ajax. Na heel veel energie gestoken te hebben in het binnenhalen van Diego Lainez koos de vleugelspeler op het laatste moment voor Betis Sevilla.

Er waren verschillende redenen waardoor Lainez niet voor Ajax, maar voor Betis koos. “De fans van Betis hebben een grote rol gespeeld in mijn beslissing”, legt hij uit aan de Mexicaanse media. “Hoe zij het team aanmoedigen is iets heel bijzonders. Ik weet dat Betis een grote club is. De aanwezigheid van Andrés Guardado heeft ook meegespeeld.’

Lainez heeft zin in zijn avontuur bij Betis, de nummer zes van La Liga. “Ik ben iemand met grote doelen. Ik ga vechten om een grote naam te worden en belangrijke dingen te winnen. Ik wil mezelf ontwikkelen en veel winnen met Betis. Het is een geweldige club met échte topspelers.”

De Mexicaan reist komend weekend af naar Spanje voor zijn medische keuring. Het thuisduel met Real Madrid van komende zondag komt nog te vroeg, vier dagen later kan Lainez mogelijk zijn debuut maken in het bekerduel met Real Sociedad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.