Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft transferboodschap voor pareltje Frenkie de Jong’

Nog steeds is het niet duidelijk waar Frenkie de Jong volgend seizoen gaat voetballen. Wordt het Paris Saint-Germain of toch FC Barcelona?

Volgens voetbaljournalist Adrián Sánchez blijft FC Barcelona proberen om de Oranje-international op te halen bij Ajax. Recentelijk werd bericht dat er grote stappen zijn gezet vanuit Catalonië, maar het laatste nieuws is dat de Amsterdammers een beter gevoel hebben bij Paris Saint-Germain.

Het is dus niet uitgesloten dat Ajax óf De Jong een lastige beslissing moet maken. De Jong heeft zelf naar verluidt een voorkeur voor Barcelona, mede vanwege Lionel Messi, maar de Franse topclub PSG heeft dus een betere indruk gemaakt op Ajax. Zo zou men de gevraagde 75 miljoen euro ‘probleemloos’ op tafel willen leggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.