Voetbal4u.com

Eredivisie Voormalig Feyenoord-voorzitter Van den Herik: “Niemand kan het mij vertellen”

Jorien van den Herik de voormalige voorzitter van Feyenoord plaatst zijn vraagtekens bij het beleid van zijn oude club. Hij bedoeld hiermee de plannen voor het nieuwe stadion.

“Ik ken natuurlijk niet alle cijfers, maar volgens mij kent niemand die. Dat wordt allemaal geheimgehouden, dat is één van de problemen die ik heb met de plannen die nu voorliggen”, vertelt Van den Herik aan Stadslog. “Ik herinner me dat de BAM toen gewonnen had maar dat het plan uiteindelijk niet doorging. Toen had men natuurlijk moeten kijken naar het plan van Red de Kuip, daar had men mee moeten gaan praten.”

“Maar opeens kwam daar Feyenoord City”, aldus Van den Herik. “Sindsdien is er alleen maar over Feyenoord City gesproken en is er helemaal niet meer gekeken naar een totale renovatie van De Kuip. Als men daar serieus naar gekeken had toen, hadden we nu een totaal gerenoveerde, andere Kuip gehad. Dan was er dit jaar een opening geweest, met een capaciteit van tussen zestig- of zeventigduizend toeschouwers.”

“Met alle commerciële faciliteiten die men nu ook zegt te krijgen in een nieuw te bouwen stadion. En dan zeg ik – en ik heb daar nog nooit een goede uitleg over gelezen – waarom is er niet naar een totale verbouwing gekeken van de Kuip? Ik ben echt benieuwd waarom het niet goed voor de club was om het plan van Red de Kuip niet serieus in ogenschouw te nemen. Wat is daar dan de reden voor? Ik weet het niet, niemand kan het mij vertellen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.