Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Matthijs de Ligt wil maar naar één club transfereren’ (OPVALLENDE KEUZE!)

Matthijs de Ligt is bijna zeker bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De verdediger heeft indruk gemaakt op de gehele europese supertop. Toch heeft hij zelf een duidelijke voorkeur over waar zijn toekomst ligt. Hij zou graag naar PSG willen.

Achter de schermen zou de international van het Nederlands elftal namelijk aangegeven hebben dat hij maar al te graag naar dezelfde club wil transfereren als zijn maatje Frenkie de Jong. De middenvelder heeft al een persoonlijk akkoord gesloten met de steenrijke Parijzenaars, die willen voldoen aan de vraagprijs van directeur spelerszaken Marc Overmars van 75 miljoen euro. Bovendien heeft voorzitter Nasser Al-Khelaifi van de regerend landskampioen van de Ligue 1 al aangegeven dat De Ligt wat hem betreft óók welkom is.

Het dagblad Sport schrijft dat het alleszins waarschijnlijk is dat Paris Saint-Germain in de nabije toekomst een dubbeldeal aan gaat kondigen, alleen moet de werkgever van onder meer Neymar en Kylian Mbappé zich nog wel eventjes buigen over de vraag hoe men dit financieel gaat oplossen. De Franse grootmacht wil niet in de problemen komen met betrekking tot Financial Fair Play… en de verwachting is dat ook De Ligt 70 tot 80 miljoen euro moet kosten. We hebben het dus over een operatie ter waarde van ongeveer 150 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.