Voetbal4u.com

Eredivisie FORTUIN! ‘PSV kan per direct 28 miljoen euro incasseren voor smaakmaker’

Als PSV zou willen dan kan het per direct flink gaan cashen. Het Engelse Manchester United heeft namelijk 28 miljoen euro over voor de handtekening van Steven Bergwijn. Dit weet het medium Tuttomercatoweb te melden.

Volgens het Italiaanse medium heeft interim-manager Ole Gunnar Solskjaer gevraagd om Steven Bergwijn. De PSV-aanvaller past in zijn ogen perfect in de beoogde speelwijze. Directeur Ed Woodward zou van plan zijn om te voldoen aan deze wens.

United wil ongeveer 28 miljoen euro bieden voor de Oranje-international. Men hoopt de transfer al vóór 1 februari tot stand te brengen, maar de kans is klein dat dit lukt. Immers: PSV heeft al duidelijk gecommuniceerd dat zelfs torenhoge aanbiedingen deze winter niet worden geaccepteerd met het oog op de titelkansen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.