Voetbal4u.com

Eredivisie WOW! ‘Hebei China Fortune brengt gigantisch bod uit op Dusan Tadic’

Het Chinese Hebei Fortune zou maar liefst 25 miljoen euro over hebben om Dusan Tadic naar de club te halen. Dit weet het medium Mozzart Sport te melden.

In de afgelopen zomer betaalden de Amsterdammers 11,5 miljoen euro aan Southampton voor de multifunctionele voetballer uit Servië, maar de nummer zes van de Chinese Super League van het afgelopen seizoen en werkgever van spelers als Ezequiel Lavezzi (oud-Paris Saint-Germain) en Javier Mascherano (oud-FC Barcelona) zou een openingsbod uitgebracht hebben van 25 miljoen euro. Naar verluidt is dit overigens meteen afgewezen door directeur spelerszaken Marc Overmars.

De beleidsbepaler liet in een eerder stadium al weten dat hij alle prominente spelers in de Johan Cruijff ArenA wilde houden en voegt dus daad bij woord. Het is echter niet onwaarschijnlijk dat Hebei China Fortune nog met een verbeterd aanbod komt. Tadic ondertekende een half jaartje geleden een contract tot medio 2022 in onze hoofdstad en heeft meermaals aangegeven dat hij zich als een vis in het water voelt bij Ajax. Het is zeer de vraag of het grote geld daar wat aan kan veranderen. De international van Servië is 30 jaar oud.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.