Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong belt Spaanse grootmacht hoogstpersoonlijk af’

Als we het medium El Mundo Deportivo mogen geloven heeft Frenkie de Jong aan FC Barcelona een nee verkocht.

Maandenlang prijkte De Jong op de covers van de Spaanse sportkranten. Deze week nog werd gesproken over een ultiem bod van FC Barcelona, maar volgens journalist Miguel Rico heeft de 21-jarige Ajacied inmiddels zélf contact opgenomen met de Catalanen om zijn definitieve beslissing te communiceren: no deal.

De Jong had zelf eigenlijk wel trek in een transfer naar Barcelona. De Oranje-international verklaarde dolgraag met Lionel Messi te willen spelen en zijn vader noemde de Catalanen zelfs de best mogelijke optie. Toch lijkt het er na een langdurige soap op dat men aan het kortste eind trekt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.