Voetbal4u.com

Eredivisie Giovanni van Bronckhorst geeft toe: ‘Dat was mijn droomscenario’

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is blij met de samenwerking van zijn club met FC Dordrecht. Zo kunnen jonge talenten ervaring opdoen in het betaalde voetbal.

“We hebben lang gekeken naar mogelijkheden in te stromen in de voetbalpiramide. Dat was mijn droomscenario, maar je moet de beslissing van de club respecteren en dan vind ik FC Dordrecht een goede optie”, vertelde ‘Gio’ vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie.

Van Bronckhorst verwacht dat na Renato Tapia (Willem II) en Mo El Hankouri (FC Groningen) geen spelers meer vertrekken bij Feyenoord deze maand. “Al heb ik tegelijk geen garanties gekregen van Martin van Geel (technisch directeur, red.). Die kan hij me ook niet geven, maar vooralsnog speelt er niets rond spelers van ons.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.