Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-huurling geniet van spel Ajax

Sam Lammers maakt dit seizoen zijn doelpunten voor SC Heerenveen. Hij wordt door de Friezen gehuurd van PSV. Zondag gaat hij op bezoek in de Johan Cruijff ArenA om tegen Ajax te spelen en hij is lovend over de tegenstander.

“Ajax beschikt in iedere linie over veel individuele kwaliteit en heeft veel voetballend vermogen”, aldus Lammers op de officiële site van sc Heerenveen. “Het is niet voor niets dat zij nog steeds actief zijn in de Champions League. Ik kan genieten van het spel van Ajax en PSV. Beide clubs steken er in Nederland met kop en schouders bovenuit.”

Lammers werkt ontspannen toe naar het treffen met Ajax. “Wij hebben niets te verliezen. Zondag en donderdag (in het kader van de KNVB Beker, red.) willen we Ajax flink tegenstand bieden, zodat we ongeacht het resultaat met een goed gevoel van het veld stappen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.