Voetbal4u.com

Eredivisie Talentvolle speler blij met vertrek bij Feyenoord: ‘Het was een vervelende tijd’

Gisteren maakte Heracles Almelo bekend dat het een speler van Feyenoord overneemt. Het gaat om het jonge verdedigende talent Mats Knoester. Hij tekende daar tot 2021 en de overgang voelt als een opluchting voor hem.

Knoester werd eerder dit seizoen landelijk bekend na een vechtpartij op het jeugdcomplex van Feyenoord. De verdediger kreeg het aan de stok met ploeggenoot Crysencio Summerville. De broer van Summerville besloot ook de kleedkamer op te zoeken en deelde zelfs een klap uit aan Knoester. Groot nieuws en een vervelende afsluiting van de Feyenoord-periode van Knoester, die vanaf zijn zesde in de jeugd van de Rotterdammers speelde.

“Het was een vervelende tijd. Het is gebeurd, ik heb het achter me gelaten en ik vind dat iedereen een tweede kans verdient. Maar ik was wel toe aan iets nieuws en aan nieuwe energie. Misschien heeft het me ook wel wat gebracht. Clubs zagen mijn naam, lazen dat ik weg wilde en informeerden naar me, dat gaf vertrouwen”, aldus Knoester in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De keuze voor Heracles was niet lastig, aldus Knoester. “Voor mij was het meteen duidelijk dat ik naar Heracles wilde. Ik had een gesprek met Mark-Jan Fledderus en de trainer, zij vertelden een goed verhaal, dat bij me past.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.