Voetbal4u.com

Eredivisie SLECHT NIEUWS VOOR AJAX: ‘Zit weinig beweging in mijn enkel’

Afgelopen zomer haalde Ajax voor bijna 8 miljoen euro de flankspeler Hassane Bande binnen. Een succes werd het nog niet. Hij raakte al snel geblesseerd en nog verloopt de revalidatie moeizaam.

In een interview met de NOS vertelt hij namelijk: “Ik heb nog steeds een beetje pijn, het is nog niet helemaal hersteld. In m’n enkel zit nog weinig beweging. Ik doe voorzichtig dingen met de bal, maar kan nog niet voluit schieten. Ik hoop volgende week weer met de groep mee te mogen doen, maar moet geduld hebben.”

Bandé is blij dat hij onder contract staat bij Ajax: “Ik leef mijn droom.” Wel leidt hij soms een wat eenzaam bestaan: “Mijn familie is nog nooit langs geweest, zij werken ook gewoon en hebben niet veel vrij. Soms is dat wel eenzaam, maar ik heb ook vrienden hier. We spelen dan FIFA op de spelcomputer en gaan in het weekend naar de wedstrijden.” De aanvaller uit Burkina Faso kijkt uit naar de dubbele confrontatie in de Champions League tegen Real Madrid, maar gaat die duels zelf niet halen. “Ik vrees dat dat moeilijk gaat zijn. Het is waarschijnlijk nog te vroeg. Het zou natuurlijk een droom zijn als ik tegen Real Madrid kan spelen met Ajax. Spelen tegen grote clubs, dat is wat ik wil.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.