Voetbal4u.com

Eredivisie WOW! Door PSV misgelopen verdediger kost ineens 25 miljoen euro

Een aantal seizoenen terug was PSV druk bezig met het halen van een nieuwe linskback. Ze hadden Douglas Santos in het vizier van HSV maar het liep stuk omdat Luuk de Jong op het laatste moment niet naar Bordeaux vertrok. Inmiddels is de linksback uitgegroeid tot de sterspeler van Hamburger SV.

Op het moment dat PSV belangstelling toonde voor Douglas Santos, zat hij op de bank bij HSV. De Braziliaan wilde dan ook dolgraag naar Eindhoven vertrekken, maar zag de transfer tot zijn grote spijt afketsen. Door de teloorgang van HSV groeide de verdediger echter alsnog uit tot basisspeler in Hamburg en in de Tweede Bundesliga geldt hij nu zelfs als een ware sensatie.

Verschillende Duitse, Engelse en Spaanse topclubs willen zich dolgraag versterken met de 24-jarige Douglas Santos. Om die reden heeft Hamburger SV volgens Bild nu een vraagprijs naar buiten gebracht: 25 miljoen euro. Een enorm bedrag, zeker omdat PSV een akkoord had met de Duitsers over een transfersom van ongeveer 4 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.