Voetbal4u.com

Eredivisie STRUGGLES! ‘Enorm drama dreigt voor Real Madrid in aanloop naar Ajax’

In de volgende ronde van de Champions League neemt Real Madrid het op tegen Ajax. En dit moeten ze misschien wel doen met een uitgekleed team.

Thibaut Courtois, Mariano Díaz, Toni Kroos, Marco Asensio, Marcos Llorente en Jesús Vallejo bevinden zich al in de ziekenboeg van Real en moeten in de aankomende weken fit worden. Gareth Bale kwakkelt al een tijdje met diverse blessures en is vermoedelijk gewoonweg toe aan een rustperiode, waardoor hij sowieso niet op de toppen van zijn kunnen zal kunnen presteren tegen Ajax. Of Karim Benzema van de partij is in het belangrijke tweeluik is al helemaal de vraag, want hij wordt hoogstwaarschijnlijk geopereerd.

De Franse spits liep onlangs een gebroken pink op en zal geopereerd moeten worden aan die vinger. Daarna staat hij een aantal weken buitenspel, waardoor het eerste duel met de Amsterdammers sowieso onder druk komt te staan. Kan de centrumaanvaller niet in actie komen, dan heeft oefenmeester Santiago Solari een groot probleem, want de spoeling is dun in het Estadio Santiago Bernabéu wat betreft de spitspositie.

De kans wordt groter en groter dat Ajax straks een uitgeklede versie van de Madrilenen tegen gaat komen. En coach Erik ten Hag beschikt juist over een alleszins fitte selectie. Alleen Nicolás Tagliafico heeft wat pijntjes overgehouden aan het trainingskamp in Florida, maar de Argentijn haalt het aankomende Eredivisie-weekend misschien al. Hij is dan ook sowieso geen vraagteken voor de clash met Real.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.