Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Giovanni van Bronckhorst neemt maatregel bij Feyenoord’

Dit weekend neemt Feyenoord op in een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De verwachting is dat Giovanni van Bronckhorst een aanpassing gaat doorvoeren in zijn basiself.

“De kans is aanwezig dat Van Persie wordt gespaard tegen PEC. Ze spelen op kunstgras en een week later is de Klassieker”, vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. “Wel is hij helemaal fit, maar feit is wel dat je voorzichtig moet gaan doen met hem. PEC-uit is minder belangrijk dan Fortuna voor de beker.”

Krabbendam vervolgt: “Zijn afscheidstournee begint komend weekend en het is best wel wat. Het is alsof de Rolling Stones aan hun afscheid zijn begonnen. Hij is namelijk één van de beste spelers die Feyenoord en Nederland ooit heeft voortgebracht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.