Voetbal4u.com

Jupiler League SUPERTIP: Gent – Anderlecht (Pro League 20-01-2019)

Om 18.00uur staat de kraker tussen Gent en Anderlecht op de kalender. Voor Fred Rutten is dit de eerste wedstrijd dat hij Paars/Wit onder zijn hoede heeft. De competitie is in volle gang en beide ploegen willen er alles aan doen om hun positie te verbeteren. Je kan deze pot online volgen op je smartphone, tablet of computer!

De situatie is als volgt: AA Gent staat op de zevende plek in de Jupiler Pro League met 31 punten. Anderlecht staat op een vijfde plek met 34 punten. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is AA Gent favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.