Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax met opvallende basisspeler tegen SC Heerenveen’

Ajax zal vanmiddag tegen Heerenveen aantreden met een opmerkelijke speler in de basiself.Nicolás Tagliafico kampt met een knieblessure en komt sowieso niet in actie voor de Amsterdammers. De coach zou Lisandro Magallán gelijk voor de leeuwen kunnen gooien, maar de verwachting is dat hij dit nog niet aandurft. Daarom zal Ajax volgens het Algemeen Dagblad beginnen met Daley Sinkgraven op linksback, waardoor Daley Blind in het hart van de verdediging kan blijven opereren. Sinkgraven was ongelooflijk lang geblesseerd, maar heeft het trainingskamp van de topclub in Florida fit voltooid.

Achter de naam van André Onana staat een vraagteken, maar de bovengenoemde krant denkt dat de Kameroener gewoon opgesteld wordt. Is dit toch niet mogelijk, dan zal Ajax met Kostas Lamprou tussen de palen beginnen. David Neres, voor wie het Chinese Guangzhou Evergrande onlangs een bod van 43 miljoen euro uitbracht, zit op de bank.

Waarschijnlijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Sinkgraven; Schöne, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Dolberg, Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.