Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 20 miljoen euro betalen voor vervanger van Hakim Ziyech’

De kans is groot dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax en dus moet technisch directeur Marc Overmars opzoek naar een vervanger van de creatieve middenvelder.

Het is inmiddels wel algemeen bekend dat de naam van Martin Ödegaard wat dat betreft op het verlanglijstje van de Amsterdammers staat, maar de Noor is bepaald niet goedkoop. De aanvallende middenvelder speelde eerder op huurbasis in het Abe Lenstra Stadion en komt momenteel uit voor Vitesse, maar is nog altijd eigendom van Real Madrid. De Koninklijke vindt dat hij een enorme groeipotentie vertegenwoordigt en vraagt volgens de Spaanse media een bedrag van 20 miljoen euro.

Het is natuurlijk niet compleet uitgesloten dat Ajax dergelijke bedragen gaat betalen in de zomer, omdat het te maken krijgt met het vertrek van spelers zoals Ziyech, maar ook Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en misschien wel meer. Of Ödegaard de genoemde transferprijs ook waard is, is echter een tweede. Ook Ritsu Doan van FC Groningen zou een optie kunnen zijn voor de Eredivisie-topclub, al is de Japanner niet heel veel goedkoper.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.