Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grootmachten haken massaal af voor Hirving Lozano om één reden’

Hirving Lozano zal dit seizoen gewoon afmaken bij PSV. Toch zijn er niet o heel veel clubs in hem geinteresseerd en dit komt door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

De roemruchte zaakwaarnemer wordt volgens de Italiaanse media niet gepruimd door topclubs als Chelsea en Arsenal, die in principe wel interesse hebben in een samenwerking met de international van Mexico en ook kunnen voldoen aan de vraagprijs die PSV in zijn hoofd heeft. De Engelsen willen echter niet onderhandelen met Raiola, omdat hij telkens maar weer met aanvullende eisen komt en bovendien een enorme toelage eist om een transfer af te ronden.

De spelersmakelaar onderhoudt wel goede banden met Serie A-ploegen als Napoli en AC Milan, die ook wel oren hebben naar de komst van Lozano. De clubs uit Italië kunnen echter vele malen minder betalen dan de grootmachten uit de Premier League, waardoor het er opeens op lijkt dat de Eindhovenaren zeker niet meer dan 40 miljoen euro zullen verdienen met het vertrek van hun smaakmaker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.