Voetbal4u.com

Eredivisie “Hij heeft dit seizoen totaal geen meerwaarde voor Feyenoord”

Feyenoord verloor zaterdag met 3-1 van laagvlieger PEC Zwolle. Telegraaf-rapporteur Peter Boeve was bij deze wedstrijd en hij gaf dan ook de nodige Feyenoord-spelers een onvoldoende.

De oud-voetballer schrijft: “St. Juste stapelde als rechtsback fout op fout en had totaal geen grip op de wedstrijd. Hij hief meermaals buitenspel op en maakte de overtreding waar uiteindelijk de 1-0 uit voortkwam. Bij de tweede treffer van PEC Zwolle stond hij ook slecht te dekken. Ik weet niet wat hij allemaal aan het doen was.”

Ook Jordy Clasie krijgt de wind van voren: “Al verbaast het mij bij Clasie niet meer. Ik zie in hem dit seizoen totaal geen meerwaarde voor Feyenoord. Een speler die wordt gehuurd van een andere club moet echt iets extra’s brengen. Dat is bij Clasie niet het geval.” Daarnaast is Boeve niet onder de indruk van keeper Justin Bijlow, die geblesseerd raakte. “Ik heb hem een 5 gegeven, maar eigenlijk had hij dat cijfer misschien niet eens verdiend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.