Voetbal4u.com

Eredivisie AJAX VERRAST! ‘Zes miljoen geboden op deze Kroatische speler!’

Ajax is nog van plan om deze winter wat te gaan doen op de transfermarkt. Dat komt deels doordat Nicolas Tagliafico gemist werd in die duels: gelegenheidslinksback Daley Sinkgraven en ook Daley Blind konden de Argentijn niet doen vergeten. Het is dan ook goed mogelijk dat Ajax nog snel zoekt naar een extra linksback achter Tagliafico, met de potentie om laatstgenoemde uiteindelijk ook op te volgen.

Aan dat profiel voldoet Domagoj Bradaric; volgens L’Equipe heeft Ajax zelfs al een bod van 6 miljoen euro plus 10% doorverkooppercentage neergelegd bij diens werkgever Hajduk Split. Ook het Franse OSC Lille zou een gelijk bod hebben gedaan op de 19-jarige Bradaric, dus het is nog maar de vraag of hij haalbaar is voor de Amsterdammers. Het contract van de Kroatisch jeugdinternational in Split loopt nog tot medio 2021 door.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.