Voetbal4u.com

Eredivisie LASTMINUTE! ‘Dortmund biedt op allerlaatste moment nog op Ziyech’

Borussia Dortmund hoopt Ajax met een ultien verbod toch nog te verleiden om Hakim Ziyech tussentijds te verkopen. De Italiaanse sportjournalist Matteo Pedrosi van de krant Corriere dello Sport weet dat de nummer één van de Bundesliga op deadlinedag nog een bod van meer dan 40 miljoen euro uit gaat brengen op de Ajacied. Naar verluidt hopen de Duitsers dat Ziyech per direct naar het Signal Iduna Park kan transfereren, maar de kans lijkt bijzonder klein dat dit gebeurt. Het zou namelijk een enorme klap betekenen voor het huidige Ajax van oefenmeester Erik ten Hag en de raad van commissarissen gaat hier zeker niet mee akkoord.

Wel is het alleszins een optie dat Ziyech na dit seizoen naar de club van onder meer Marco Reus en Mario Götze verhuist. Het is immers algemeen bekend dat de huidige voetbaljaargang de laatste van de spelmaker bij Ajax is. Een half jaartje geleden was de technicus al rond met het Italiaanse AS Roma, maar na het wereldkampioenschap in Rusland haakte de topclub uit de Serie A af. Nu zouden de Romeinen weer interesse hebben, maar dit is gericht aan dovemansoren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.