Voetbal4u.com

Eredivisie SURPRISE! ‘Ajax accepteert bod van Paris Saint-Germain’

Mitchell Bakker vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar het Franse PSG. Die club heeft hem overgenomen van Ajax waar hij een aflopend contract had. Bakker heeft Mino Raiola als zaakwaarnemer. Ondanks alle verdedigende problemen kreeg Bakker geen kans, dus lijkt een verkoop het beste voor beide partijen.”

Gisteren werd al bekend dat Levi Opdam voor Paris Saint-Germain gaat voetballen. De verdediger stond tot voor kort onder contract bij AZ, maar daar werd zijn verbintenis ontbonden. “Ik sluit aan bij PSG Onder-23, zal daar trainen en spelen en zo probeer ik weer omhoog te klimmen. Het komende half jaar krijg ik bij het elftal van Leeroy (Echteld, red.) de kans om me te bewijzen en een langdurige verbintenis af te dwingen. Het is fijn om een bekende voor de groep te hebben, die Nederlands spreekt en weet hoe ik speel en wat mijn kwaliteiten zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.